Over uw specialist

Brech Familierecht in Den Haag gelooft in specialisatie als manier om altijd een optimale kwaliteit aan haar cliënten te kunnen bieden. De specialist die u zoekt is mr. Majory Brech.

Neem direct contact op

Majory Brech

  • Mr. Brech is in 1997 beëdigd als advocaat en heeft zich direct gespecialiseerd in het familierecht.
  • Mr. Brech is daarvoor werkzaam geweest bij de rechtbanken in Den Haag en Dordrecht als griffier, bij beide op de sector familierecht. Hierbij heeft zij zeer waardevolle kennis opgedaan over hoe rechtbanken werken en waar rechters op letten in familiezaken. De advocaat van Brech Familierecht wordt al jaren door de rechtbank Den Haag benoemd als bijzonder curator in afstammingsprocedures, waarbij zij zelfstandig een onderzoek instelt en de rechtbank adviseert.
  • Mr. Brech is volwaardig lid van de specialisatievereniging vFAS. Zie www.vfas.nl. De vFAS stelt aan haar leden hoge eisen, onder andere door enkele dagen per jaar bijscholing verplicht te stellen en door van haar leden onbesproken gedrag te eisen. De vFAS heeft een eigen tuchtrecht.
  • Mr. Brech heeft de specialisatie-opleiding familierecht met goed gevolg afgerond, evenals de opleiding tot advocaat-scheidingsbemiddelaar. Zij is tevens mediator bij Mediatorsfederatie Nederland. Zie http://mfnregister.nl. Ook wordt zij als mediator ingeschakeld door de rechtbank en het gerechtshof in Den Haag en het Juridisch Loket.
  • Brech Familierecht heeft ook mediation in huis. Klik hier voor meer informatie over mediation bij Brech Familierecht.

Advocaat nodig? Neem contact op met Majory Brech van Brech Familierecht

Bel naar 070 - 762 05 00